Атакуємо жир!


атакуємо жир!

Ми споживаємо пуди солі.
А потрібно – пуди яблук

ПОТРІБНО пам'ятати, що фрукти — це не десерт.Їсти їх треба перед їжею, а не після.Це пов'язано з деякими особливостями засвоєння.Фрукти засвоюються в кишечнику, перебуваючи в шлунку дуже нетривалий час.Якщо ви перед цим щільно поїли, то фрукти лише захаращують шлунок, чекаючи своєї черги».А в цей час під впливом шлункового соку вітаміни руйнуються, зводячи їх корисність до мінімуму.

Ананас.Це овоч, але його чомусь зараховують у нас до фруктів.Свіжа м'якоть стимулює травлення, оскільки містить розщеплює білок — бромелін, необхідний всім, що мріють схуднути.Ананаси містять ензими, які поліпшують обмін речовин.А ще — 11-15% цукру, органічні кислоти (переважно лимонну), багато вітаміну С, солі калію, мідь.

Ківі.У соковитій м'якоті багато каротину, пектину, грубої клітковини, мікроелементів.Але більше всього вітаміну С. Вистачить одного — двох плодиків, щоб отримати добову дозу вітаміну С. При перших ознаках застуди досить з'їсти пару плодів, щоб призупинити її подальший розвиток.Не викликає алергії.

Папайя.Недозревшая папайя містить особливо багато ферменту папаїну, що розщеплює білки.Молочний сік використовується для лікування екзем, виразок, мозолів, бородавок, веснянок.

Апельсин.Рекомендується для людей, що страждають запорами.Вранці з'їсти натщесерце плід, а ввечері випити свіжий сік.Міститься в апельсинах вітамін С необхідний для вироблення організмом колагену Протипоказаний при виразковій хворобі шлунка і дванадцятипалої кишки, гастритах з підвищеною кислотністю, загостреннях запальних захворювань кишечника, алергії.

Печериці — прекрасне джерело пантеоновой кислоти, яка регулює обмінний процес в клітинах...

Груші — цінне джерело цинку, бере участь у виробленні колагену, який відповідає за еластичність шкіри.

Скільки клітин?

КІЛЬКІСТЬ жирових клітин записано у нас в генах.І без втручання хірурга їх не зменшиш.Але можна зменшити їх ємність.

Щоб скласти правильне меню, пам'ятайте — краще вживати в їжу рослини, добре пристосовані до місцевих умов і накопичують необхідні корисні елементи.

Враховуйте сезонні потреби організму.Взимку нам більшою мірою необхідні овочі, а влітку — фрукти.Уникайте трудноперевариваемой їжі.Насамперед, копченостей, шоколаду, алкоголю (особливо міцного, гальмуючого видалення токсинів з організму), солі (її надлишки сприяють накопиченню в тканинах води).Намагайтеся не допускати запорів.В іншому випадку В організмі тривалий час перебувають шкідливі продукти обміну речовин.Невелика кількість кураги і чорносливу, з'їденого перед сном, або випитий натщесерце вранці склянку води допоможуть розібратися в цьому питанні.

Вода і зелений чай

ПРОТЯГОМ доби з організму видаляється два літри води і разом з нею — токсини.Якщо ви п'єте мало води, то організм починає її затримувати разом з токсинами.Корисно заповнювати водний баланс мінеральної негазованої водою та соками.Абсолютний хіт з точки зору чищення сполучних тканин — сік кислої капусти.Варто випивати перед сніданком або в проміжках між їжею стакан.Зелений чай, залитий гарячою водою (але не окропом), допоможе в боротьбі з апельсиновою шкірою.Краще всього він діє після другої заварки.Потрібно пити по дві чашки щодня.

Пам'ятаєте, в рік необхідно з'їсти 75-80 кг фруктів.А ще є англійська приказка, яка вірна для всіх: «яблуко на день — доктор — за двері».