Як довше зберегти засмагу — всі секрети

Дата: Август 13, 2020

Як довше зберегти засмагу - всі секрети
Всім нам так сильно хочеться подовше зберегти після відпустки бронзову засмагу й при цьому повернути своїй шкірі здорове сяйво? Чи не так?

 Як же довше зберегти засмагу?

Обов'язково наносіть спецзасоби з позначкою «після засмаги», тому що компоненти, які містяться там  охолоджують і заспокоюють Вашу шкіру.
Під впливом ультрафіолетового випромінювання сильно розростається роговий шар шкіри, в результаті чого клітини епідермісу оновлюються, м'яко кажучи, набагато повільніше. Тут нам на допомогу прийде заспокійливий масаж, а також спеціальні охолоджуючі трав'яні компреси, які активізують клітинну регенерацію.

Маски - це те, без чого засмагле обличчя не може ніяк

Після приїзду з курорту можна починати робити пілінги - вони видалять відмерлі клітини. Відмінний ефект дасть простий кавовий пілінг - він і епідерміс почистить, і збільшить ефект засмаги.
Після курортних пригод використовуйте емульсії які мають ефект автозасмаги, щоб відновити «відпускний» відтінок вашої шкіри.

Як довше зберегти засмагу - всі секрети

Маска-закріплювач для засмаги

Цей томатно-сирний мус допоможе підтримати загар ззовні.

Для його приготування знадобиться:

  • 1 помідор,
  • 2 ст. ложки сиру,
  • 1 ст. ложка молочка
  • 1 ч. ложка олії.

Сир і помідор розітріть звичайною виделкою і змішайте з молоком і маслом. Нанести треба на всю поверхню тіла рівно на 15 хвилин.

Історія засмаги

Смагляву шкіру у моду ввела в 30-х роках XIX століття Коко Шанель. Цей бренд здоров'я, спортивної форми, розкішного життя можна було придбати тільки на багатих курортах. Наша шкіра повністю оновлюється за 28 днів. Це означає, що будь-який загар зійде за місяць, якщо його не підтримувати.

Їжа для мулатки

І завершальний акорд у збереженні сезонної смуглявості - корекція харчування. Вживайте продукти з вітамінами С і Е - вони вбережуть ваш загар і будуть боротися з наслідками шкідливого впливу ультрафіолету. Їжте цитрусові, пийте напій із шипшини і балуйте себе суницею. Ще можна збільшити споживання провітаміну А, бета-каротину (міститься в моркві, куразі, кавуні, дині, персиках, капусті, шпинаті, петрушці, помідорах, перці, а його активна форма ретинол - в рибі, жовтку яйцях та печінці), - він стимулює синтез меланіну і є найсильнішим активатором засмаги. Також сприяє стійкості засмаги вживання куркуми. Оливкова олія і жирна морська риба стануть незамінними в раціоні тих, хто хоче мати смаглявий відтінок шкіри цілий рік. Ці продукти багаті тирозином (амінокислота), який відповідає за темний пігмент дерми.